3 motive pentru a te gandi sa-ti construiesti propria piscina. | Firma Constructii Civile si Comerciale Bucuresti si Judetul Ilfov

3 motive pentru a te gandi sa-ti construiesti propria piscina.

BENEFICIILE PISCINEI

1. SPORT SI SANATATE

Constructia piscinei acasa este un lucru extrem de benefic din punct de vedere al sanatatii, mai ales daca vorbim despre locatari cu un program foarte incarcat. Inotul in piscina este o modalitate excelenta pentru a ne pastra o stare de sanatate satisfacatoare. De asemenea, inotul modeleaza corpul, punand la lucru toti muschii organismului, conferindu-ne o forma fizica de invidiat, printr-un efort fizic de intensitate medie. Iar pentru copii, avand in vedere incidenta tot mai crescuta a obezitatii in randul acestora, a avea o piscina la indemana reprezinta o modalitate foarte eficienta de a combate aceasta boala a lumii moderne.
Cateva ture de piscina in fiecare zi reprezinta o modalitate excelenta de a ne pastra frumosi si sanatosi.

2. RELAXARE SI ODIHNA

Ce poate fi mai placut decat sa te relaxezi langa sau in piscina dupa o zi incarcata de probleme. Se spune ca sunetul apei este unul dintre sunetele cele mai linistitoare, ce pot induce o stare de relaxare, o stare de bine. Este sigur ca daca ne dorim sa lasam in urma grijile zilei si sa uitam, macar pentru moment de ceea ce ne preocupa zi de zi, o scurta perioada de relaxare la piscina de acasa este, cu adevarat, o binecuvantare. Piscina de acasa poate fi un loc de meditatie, un loc de odihna, o oaza de liniste cu impact benefic asupra trupului si sufletului.

3. DISTRACTIE CU PRIETENII

O intalnire cu prietenii langa piscina este foarte distractiva. Este foarte usor sa gasesti modalitati de a te simti bine, daca ai o piscina la indemana. Un gratar gustos, urmat de o balaceala buna poate fi o modalitate excelenta de a petrece timpul liber intr-un mod placut. Cu siguranta, toti participantii isi vor aminti cu placere de astfel de momente.




Cum te putem ajuta noi?

Piscine  este o echipa de oameni cu experienta in constructii piscine, obiectivul nostru principal fiind realizarea de lucrari care sa impresioneze, si, care, mai ales, sa fie pe gustul clientilor nostri. Oferim consultanta in alegerea unui design original, in functie de cerinte si de spatiul existent, solutii pe cat de ingenioase pe atat de atragatoare.

Avand in vedere ca piscina este unul dintre punctele de atractie ale unei locuinte, aceasta zona trebuie sa impresioneze si sa creeze un ambient placut si revigorant.



Lucram numai cu materiale de cea mai buna calitate pentru a realiza piscine din beton, iar acest lucru se vede in rezultatul final al muncii noastre. In functie de preferinte, oferim clientilor o gama larga de modalitati de finisare cu liner, mozaic sau gresie. Posibilitatile din acest punct de vedere fiind, practic, nelimitate. Intotdeauna incercam sa alegem, in deplin consens cu clientii nostri. Avem experienta necesara pentru serviciul de intretinere piscine si va putem oferi si prelate piscine pentru siguranta si acoperire pe timp de iarna.

Pretul piscinei se calculeaza in functie de complexitatea lucrarii, dorintele clientului si bineinteles buget.

Va oferim, de asemenea, solutii dintre cele mai moderne de realizare a constructiei, inclusiv constructie cu beton torcretat, ce confera unei piscine versatilitate, durabilitate si impermeabilitate, si posibilitatea de a realiza orice forma de piscina dorita.

Aceasta tehnica ne sprijina in indeplinirea unui alt obiectiv important al nostru. Acela de a oferi piscine de calitate, care sa dureze o viata!