Polistiren Expandat Grafitat Autrotherm AF-Plus | Firma Constructii Civile si Comerciale Bucuresti si Judetul Ilfov

Polistiren Expandat Grafitat Autrotherm AF-Plus

POLISTIREN GRAFITAT- Polistiren Expandat Austrotherm AF-PLUS

Polistirenul Grafitat prezinta cele mai mari avantaje, fata de alte materiale de pe piata. Compozitia sa il claseaza printre polistirenii de top, dar la un pret scazut.  Polistirenul grafitat este un produs inovator care corespunde celor mai exigente standarde in constructii.

Praful de grafit reflecta foarte bine radiatiile solare, ajutand astfel la o izolare eficienta a fatadei vara, dar si iarna. Vara nu lasa razele puternice ale soarelui sa patrunda, asigurand racoare in casa, iar iarna nu lasa frigul sa patrunda prin fatada, pastrand caldura casei. Se reduc astfel costurile la intretinere cu aproximativ 50 %.
Se foloseste pentru izolarea exterioara a caselor si cladirilor. Fata de un polistiren expandat AF-80(rezistenta la compresiune(tasare de 10%)≥ 80 kPa(8 t/m3)), cel grafitat este cu 20 % mai eficient termic.

Polistirenul Grafitat poate fi utilizat si pentru suprafetele inguste, de exemplu la glafurile ferestrelor.  Este foarte eficient, are rezistenta superioara la tractiune, porozitate deschisa, elasticitate si absorbtie fonica superioara, cu muchii drepte, dimensiunile sale sunt usor de utilizat si este un produs 100 % reciclabil.
Daca este montat corespunzator, rezista o viata intreaga.
Polistiren-Grafitat-Austrotherm-EPS-AF-Plus-Fatada-Casa-Pret

Proprietatile sale tehnice sunt net superioare altor produse:
Polistirenul Austrotherm Grafitat AF-PLUS:
  • rezistenta la compresiune(tasare de 10%)≥ 80 kPa(8 t/m3)
  • conductivitate termica efectivaλef = 0,032 W/mK;
  • grosime polistiren grafitat 20-200mm (din 10 in 10mm)
  • Pret: 65RON/BAX

Lucrari Realizate de Firma noastra de Constructii Civile cu Polistirenul Grafitat AF-Plus de la Austrotherm
Polistiren Grafitat, Pret Polistiren, Polistiren Grafitat Pret, Af-Plus Austrotherm, Polistiren Grafitat Austrotherm, Polistiren Expandat Grafitat Polistiren Grafitat, Pret Polistiren, Polistiren Grafitat Pret, Af-Plus Austrotherm, Polistiren Grafitat Austrotherm, Polistiren Expandat Grafitat Polistiren Grafitat, Pret Polistiren, Polistiren Grafitat Pret, Af-Plus Austrotherm, Polistiren Grafitat Austrotherm, Polistiren Expandat Grafitat Polistiren Grafitat, Pret Polistiren, Polistiren Grafitat Pret, Af-Plus Austrotherm, Polistiren Grafitat Austrotherm, Polistiren Expandat Grafitat