Mocheta | Firma Constructii Civile si Comerciale Bucuresti si Judetul Ilfov

Mocheta

Mocheta pentru zone Rezidentiala si Zone Comerciale 

Va prezentam cateva dintre colectiile noastre de mocheta pentru zone rezidentiale si zone comerciale. Va putem asigura mocheta pentru case, holuri si scari publice, hoteluri, restaurante, birouri, sali de evenimente, cinematografe, spatii exterioare si medii speciale. 

Produsele noastre sunt marca Lano si indeplinesc toate cerintele din acest domeniu. Ne remarcam prin grija noastra fata de mediu si produsele de cea mai buna calitate. Mochetele noastre sunt realizate din fire din poliamida, polipropilena, lana sau amestecuri. 

Mochetele noastre bucura clientii prin numerosele lor caracteristici, fiind: ignifugate, antistatice, rezistente la agentii externi, cu protectie UV, cu rezistenta mare la trafic, fonoabsorbante, lavabile etc. 

In cadrul amenajarile interioare, mocheta este un punct principal. Poate avea efectul de marire vizuala a spatiului (daca se aleg culori deschide) sau de micsorare vizuala (cand se aleg culori inchise). 

Exista numeroase tipuri de mochete. Cele pe care vi le recomandam sunt cele care au si lana in compozitia lor, pentru ca sunt mult mai calitative. O mocheta buna rezista la murdarie si la o folosire intensa. Este tratata cu substante care impiedica raspandirea focului (in cazul in care se scapa o tigara pe jos). 

Mocheta prezinta numeroase avantaje: este o bariera impotriva pierderilor de caldura, este o suprafata moale, placuta la atingere, retine praful si astfel aerul din camera este mai curat, ulterior fiind usor de curatat prin aspirare. Se intretine destul de usor, poate fi aspirata, spalata cu diferiti detergenti si rezista un timp indelungat. 

Va invitam sa ne cunoastem si sa va prezentam colectiile noastre de mocheta, pentru zone rezidentiale si zone comerciale.