Sistemul termoizolant BAUMIT STAR- Siguranta si experienta | Firma Constructii Civile si Comerciale Bucuresti si Judetul Ilfov

Sistemul termoizolant BAUMIT STAR- Siguranta si experienta

Avantajele sistemului termoizolant BAUMIT STAR:

  • Materiale compatibile, verificate şi agrementate ca sistem. Componentele sistemului termoizolant Baumit Star fiind produse conform ghidului de agrementare european  ETAG 004.
  • Eficienţă termică cu 20 % mai mare a polistirenului grafitat, faţă de tipurile obişnuite de polistiren expandat, StarTherm rezistă mai bine la tracţiune şi încovoiere, are stabilitate dimensională mai mare şi este ignifugat.  
  • Fixarea durabilă fără prindere mecanică cu dibluri, datorită aderenţei şi rezistenţei la întindere a adezivului StarContact White pentru polistiren.
  • Protecţia plasei de armare la acţiunea alcalină a masei de şpaclu, prin învelirea fibrei de sticlă cu un strat protector sintetic.
  • Finisaje performante, pe bază de răşini siliconice, SilikonTop îmbină flexibilitatea cu permeabilitatea ridicată la vaporii de apă.
  • Rezistenţă înaltă a finisajelor la acţiunea razelor ultraviolete, prin utilizarea pigmenţilor anorganici pentru colorarea tencuielilor decorative. 
  • Asistenţă tehnică calificată la punerea în operă garantat timp de 30 de ani pentru generaţiile viitoare.

Sistemul termoizolant BAUMIT STAR- O investiţie în viitor

Confort şi ambianţă interioară sănătoasă în casa ta 

  • Acestea sunt atributele ce transformă casa în camin. Sistemele Baumit asigură temperaturi echilibrate la interior, păstrând de-a lungul anului o temperatură constantă. Ceea ce pentru dumneavoastra înseamnă haine adecvate, iar pentru cămin înseamnă un sistem termoizolant potrivit. Toate componentele sistemelor termoizolante Baumit sunt agrementate şi testate ETAG.

Economisiţi energie şi bani– în fiecare an 

  • Într-o gospodărie, cheltuielile legate de încălzirea şi răcirea unei clădiri reprezintă cca. 75 % din totalul de energie consumată. Acest consum este în mare parte datorat proastei izolări termice. Cu o termoizolaţie corespunzătoare, costurile încălzirii locuinţei pot fi reduse aproape la jumătate. Scumpirea gazelor naturale şi a electricităţii a condus la creşterea constantă a facturilor. Soluţia pentru economisirea de energie şi bani este termoizolarea eficientă a faţadei cu ajutorul sistemului termoizolant Star.
Termoizolarea unui perete din cărămidă, cu grosime de 25 cm, λ = 0,379 W/mK, tencuială interioară pe bază de var, cu grosime de 10mm şi λ = 0,8W/mK



Protejarea mediului

  • Copiii tăi vor trăi într-un mediu mai sănătos. Utilizarea unui sistem Baumit premium nu înseamnă doar o semnificativă reducere a costurilor cu energia, ci şi o activă contribuţie la protejarea mediului înconjurător. Reducerea emisiilor de dioxid de carbon poate merge până la 50 %.

Apa si murdăria nu au nici o sansa

  • Tencuiala decorativa Baumit SilikonTop este caracterizată de un înalt grad de flexibilitate, rezistenţă la apă şi rezistenţă la murdărie, fiind un produs recomandat şi pentru zonele solicitate la umezeală (soclu, terase, parapeţi).

Sistemul termoizolant BAUMIT STAR- Siguranţă şi experienţă

COMPONENTELE SISTEMULUI TERMOIZOLANT BAUMIT STAR

-Flexibilitate de neegalat şi rezistenţă la impact
-Extrem de rezistent la apă, soare sau vânt
-Garantat timp de 30 de ani pentru generaţiile viitoare


1. Zidărie portantă- Verificaţi starea suportului: umiditate, murdărie, integritate structurală.
2. Baumit StarContact White - Adeziv lipire si spacluire, flexibil, elastic, rezistent la şocuri. Asigura  o puternică aderenţă între componentele sistemului.
3. Baumit StarTherm- Plăci termoizolante de faţadă pe bază de  polistiren expandat în compoziţia căruia este folosit grafitul ce conferă proprietăţi termoizolante îmbunătăţite cu 20 % faţă de polistirenul clasic.
4. Baumit StarContact White si Baumit StarTex- Plasă din fibră de sticlă rezistentă în mediu alcalin; se încorporează în masa de şpaclu aplicată în strat subţire pentru a evita fisurarea sistemului.
5. Baumit PremiumPrimer- Grund de culoare albă cu putere mare de acoperire utilizat pentru amorsarea suprafeţelor înaintea aplicării tencuielilor decorative.
6. Baumit SilikonTop- Tencuiala Decorativa Exterior pe bază de răşini siliconice pentru interior şi exterior. Permeabilă la vapori şi impermeabilă la apă. Rezistenţă ridicată la murdărire şi decolorare.

RECOMANDĂRI ŞI SFATURI UTILE

- Solicitaţi furnizorului agrement tehnic pe sistem, nu pe componente!
- Cereţi furnizorului fişa tehnică cu valoarea conductivităţii termice a polistirenului!
- Sistemele termoizolante clasice, tradiţionale, impun un număr de 6 dibluri /m²! Datorită aderenţei şi rezistenţei la întindere a adezivului StarContact White pentru polistiren, sistemul Baumit Star nu necesită fixarea cu dibluri în cazul clădirilor cu regim mic de înălţime (ex. locuinţe unifamiliale).
- Solicitaţi furnizorului garanţia că plasa de armare din fibră de sticlă este protejată în mediul alcalin!
- Baumit oferă peste 700 de variante de colorare conform paletarului Life şi 5 tipuri de structuri pentru finisajul SilikonTop !
- Sistemele termoizolante agrementate impun, pentru finisaj, folosirea tencuielilor decorative şi nu a vopselelor!