Termosistemul- Cum sa nu ai probleme | Firma Constructii Civile si Comerciale Bucuresti si Judetul Ilfov

Termosistemul- Cum sa nu ai probleme

 Cum alegem termosistemul?


  • Termostemul este o alegere majora, atunci cand iti construiesti casa. De alegerea termosistemului depinde restul casei. Astfel, cu cat investesti mai mult in calitatea lui, investesti intr-o casa bine protejata de apa, de caldura si de frig. Daca alegi un termosistem slab calitativ, acest lucru se va vedea in problemele care nu vor intarzia sa apara: deformarea peretilor, crapaturi si fisuri, infiltrarea apei in casa, aparitia mucegaiului si a algelor etc.
  • Un termostem bun depinde de grosimea polistirenului, cu cat e mai gros cu atat mai bine, de calitatea adezivului, de lungimea diblurilor, de o tencuiala buna, dar si de cel care executa lucrarea, mesterul, in egala masura. Oricat de bune ar fi materialele de constructii, daca nu stii cum sa le aplici, nu au rost. De tencuiala decorativa am mai discutat si am prezentat toate tipurile de tencuieli decorative si unde se recomanda.
  • Alegerea unui polistiren de calitate inferioara nu se justifica, in conditiile in care, folosirea unui polistiren calitativ aduce mari economii pentru proprietar la facturile de incalzire si de racire ale casei. De exemplu: folosirea polistirenului A60 implica costuri mici la achizitionare, dar nici nu ajuta efectiv la realizarea unor economii reale. Iar diferenta intre acest polistiren si unul calitativ se amortizeaza din primul an de folosire, prin facturi mai mici la incalzirea si la racirea casei.
  • Un polistiren bun pentru fatade este Austrotherm AF 80, de minim 10 cm. Dar cel pe care il recomand cu caldura, este polistirenul grafitat Austrotherm, AF-PLUS, de  minim 10 cm.
  • Cu cat polistirenul este mai gros, cu atat mai bine pentru ca rezistenta termica este mai mare si nu se pierde caldura prin termostem. De asemenea, rezistenta la apa este mare si nu permite infiltrari prin termosistem. Exista un polistiren potrivit pentru fiecare lucrare, in functie de nevoile fiecarui client.
  • Austrotherm este unul dintre cei mai importanti producatori de polistiren, fiind intr-o permamenta inovatie, pentru a oferi cele mai bune tehnologii de izolare. 
  • Asa ca aveti grija ce polistiren alegeti, sa nu va scartaie casa si buzunarul.