Cum se Calculeaza Pretul unei Lucrari | Firma Constructii Civile si Comerciale Bucuresti si Judetul Ilfov

Cum se Calculeaza Pretul unei Lucrari


Cum se calculeaza pretul unei lucrari ?
  • Atunci cand facem o oferta de pret unui client, respectam niste pasi simpli: dupa ce vorbim cu clientul si ne spune ce are nevoie, se stabileste o intalnire la santier si se face o evaluare a lucrarii, precum si/sau alegerea materialelor de lucru necesare. Astfel, pretul este calculat in functie de complexitatea lucrarii, dimensiunile acesteia, distanta pana la santier, materialele de constructii necesare, alte plusuri si minusuri, pentru ambele parti. Ulterior intalnirii i se da clientului un pret pentru manopera si materialele de lucru.

  • De obicei  o data in viata investim intr-o casa si daca vrem sa tina o viata trebuie sa avem grija la calitatea materialelor si a manoperei.

  • Firma noastra se ocupa cu vanzarea de materiale de constructii, dar si cu asigurarea manoperei pentru casa. Aceste doua lucruri nu vin la pachet, este alegerea dumneavoastra daca doriti doar materiale, manopera sau ambele. 

  • Daca dati click aici, veti gasi trei simulari de preturi pentru materialele de constructii necesare unei termoizolari complete, pentru o casa de 300 mp, precum si pretul manoperei aferente.