Ancadramente- Profile Fatada- Profile Polistiren | Firma Constructii Civile si Comerciale Bucuresti si Judetul Ilfov

Ancadramente- Profile Fatada- Profile Polistiren

Ancadramente Polistiren fatada (profile fatada)

  • Ancadramentele nu sunt afectate de apa, umezeala si caldura. Rezista la orice fel de intemperii. In timpul aplicarii nu se produc pagube cladirii.
  • Profilele de fatada din polistiren aplicate corect, au o durata de viata mai mare de 40 de ani. Nu sunt afectate de lovituri. Rezistente la orice fel de conditii atmosferice si uzura. Nu afecteaza sanatatea omului. Ancadramentele prezinta caracteristica de a putea fi vopsite cu vopsea pe baza de apa. 
  • Ornamentele pentru exterior au un strat de acoperire mineral, usor elastic, produsul finit fiind gata de montaj. Stratul mineral este alcatuit din: praf de marmura, nisip si diversi lianti chimici. Plasterul de suprafata nu absoarbe apa in structura sa. Este rezistent la conditii variate de vreme. Este rezistent la acizii formati in aer. Suprafata de plaster este rigida si elastica la acelasi nivel. Nu crapa. Acest grund(strat) protejeaza impotriva razelor UV, confera rezistenta impotriva socurilor fizice si permite o aderenta buna pentru vopseaua utilizata pentru colorarea finala a ornamentelor.




Lungimea profilurilor decorative este de 2 metri
Avantaje :
· Material uşor;
· Rezistent la apa si raze ultraviolete;
· Montaj rapid;
· Stratul de protecţie rezistent, asigura utilizare pe termen lung;
· Gama larga (ancadramente uşi/ferestre, pervazuri, frontoane etc.);
· Potrivite pentru toate tipurile de fatade;
· Efect vizual deosebit.


LUCRARI UNDE  S-AU  FOLOSIT ACESTE MATERIALE SI MANOPERA