Profile din Polistiren- Brauri Decorative- Profile din Polistiren | Firma Constructii Civile si Comerciale Bucuresti si Judetul Ilfov

Profile din Polistiren- Brauri Decorative- Profile din Polistiren

  • Ancadramentele nu sunt afectate de apa, umezeala si caldura. Rezista la orice fel de intemperii. In timpul aplicarii nu se produc pagube cladirii.
  • Profilele de fatada din polistiren (ancadramente) aplicate corect, au o durata de viata mai mare de 40 de ani. Nu sunt afectate de lovituri. Rezistente la orice fel de conditii atmosferice si uzura. Nu afecteaza sanatatea omului.
  • Ancadramentele prezinta caracteristica de a putea fi vopsite cu vopsea pe baza de apa. 
  • Ornamentele pentru exterior (ancadramentele/ profilele de fatada/ profilele din polistiren) au un strat de acoperire, mineral, usor elastic, produsul finit fiind gata de montaj. Stratul de acoperire minerala este alcatuit din: praf de marmura, nisip si diversi lianti chimici. Plasterul de suprafata nu absoarbe apa in structura sa. Este rezistent la conditii variate de vreme. Este rezistent la acizii formati in aer. Suprafata de plaster este rigida si elastica la acelasi nivel. Nu crapa. Acest grund (strat) protejeaza impotriva razelor UV, confera rezistenta impotriva socurilor fizice si permite o aderenta buna pentru vopseaua utilizata pentru colorarea finala a ornamentelor.



Lungimea profilurilor decorative: 2 metri

Avantaje BRAURI DECORATIVE- PROFILE POLISTIREN


· Material usor(aplicare peste termosistem);

· Rezistent la apa si raze ultraviolete (nu apar fisuri);
· Montaj rapid (asiguram manopera aplicare profile fatada polistiren 20RON/ml);
· Acoperire de protecţie rezistenta asigura utilizare pe termen lung;
· Gama larga (ancadramente uşi/ferestre, pervazuri, frontoane etc.);
· Potrivite pentru toate tipurile de fatade;
· Decorare deosebita.