Ieftin si de calitate- este posibil cand construiesti o casa? | Firma Constructii Civile si Comerciale Bucuresti si Judetul Ilfov

Ieftin si de calitate- este posibil cand construiesti o casa?

IEFTIN SI DE CALITATE

Marea provocare, cum sa construiesti casa bine si cu bani putini? 

  • Da, este posibil, dar trebuie sa fiti realisti! Inainte de a incepe constructia casei, investestiti in timp pentru gasit informatii. Cititi si comparati, calculati-va bugetul real disponibil. Daca aveti bani doar de doua camere, va recomand sa le construiti doar pe acelea si sa le faceti cat mai comode, in loc sa faceti o casa cu cinci camere si sa nu va perimiteti sa le finalizati pe toate.
  • Alegeti un plan al casei realist, care sa ia in considerare numarul persoanelor care vor locui si nivelul de confort dorit. Alegeti o casa practica, dar investiti intr-o terasa, un foisor, un gratar etc., acestea sigur va vor aduce multe momente frumoase in familie sau cu prietenii.
  • Alt sfat util ar fi sa va faceti casa pe un singur nivel, reduce mult costul de materiale si de intretinere.

  BCA, Caramida sau Lemn?

  • BCA-ul este ieftin, dar nu este un material portant, rezultatul este ca trebuie sa va faceti o casa pe structura in cadre, iar blocurile de BCA pur si simplu umplu cadrele. Acest aspect, pe langa multe altele, ma determina sa nu recomand BCA-ul.
  • Caramida este cea mai apreciata si folosita, dar o recomand numai pe cea de calitate. Este calitativa, fiabila, reduce costurile viitoare, se zideste usor, astfel reduce costul fortei de munca. Este un material utilizat de majoritatea constructorilor. Este un material recomandat, dar va sfatuiesc sa aveti grija la calitatea materialelor si a constructorilor.
  • Lemnul este foarte cautat in ultima vreme. Insa, o casa construita din lemn nu este o casa foarte ieftina, este doar un pic mai ieftina decat celelalte variante. Sunt mai multe tipuri de case construite din lemn: cele maramuresene(constuite si finisate integral din lemn), cele de tip american(care pot fi finisate cu tencuiala decorativa) si cele din prefabricate, care se monteaza la fata locului. Si la o casa din lemn sunt costuri de realizare, marele avantaj este ca timpul de executie este scurt(~4-5 saptamani) si in consecinta, costul manoperei este redus. Va recomand casele din lemn, dar numai daca alegeti materiale calitative si echipe de constructori care au mai lucrat cu lemnul(nu toti constructorii stiu!).

Firma noastra va poate asigura materiale de constructii si manopera pentru construirea/finisarea casei dumnevoastra.