Sapa Autonivelanta pentru Interior - Baumit Nivello Quattro | Firma Constructii Civile si Comerciale Bucuresti si Judetul Ilfov

Sapa Autonivelanta pentru Interior - Baumit Nivello Quattro



Sapa Autonivelanta Baumit - Nivello Quattro - masa de spaclu autonivelanta pe baza de sulfat de calciu (EN 13813 CA-C20-F6) pentru nivelarea sapelor la interior. Sapa autonivelanta Nivello Guattro se poate aplica in grosimi de 1-20 mm, in vederea montarii tuturor tipurilor de finisaje pentru pardoseli.






Sapa autonivelanta - Nivello Quattr - Baumit

- Fluidă şi cu caracteristici de autonivelare optime;
- Suprafaţă omogenă, netedă fără pori;
- Fără contracţii;
- Fără fisuri chiar şi în straturi mai groase;
- Aditivat cu răşini sintetice;
- Se poate utiliza şi pe suporturi vechi;
- Recomandat la încălzirea prin pardoseală;
- Punere în operă mecanizat;
- Rezistenţă la scaun cu rotile (conf. SR EN 12529)
- Numai pentru interior;
 
Consum  : cca. 1,5 kg/m2/mm
Acoperire  : cca. 5,5 m2/sac la 3 mm grosime
Sac: 25 kg, 1 palet = 54 saci = 1350 Kg

Amestecare:
Se amestecă un sac de 25 kg de Sapa autonivelanta Baumit - Nivello Quattro in 6 l de apă curată şi se amestecă încet cu  ajutorul unui mixer cu viteză mică (max. 600 min-1 )  până la obţinerea unei paste omogene, fără aglomerări.
 
Timpul de lucrabilitate la 20°C este de 30 minute, la temparaturi <20°C se prelungeşte timpul de lucrabilitate iar la temperaturi mari >20°C, scade timpul de lucrabilitate. Materialul întărit nu  se mai amestecă cu apă, se aruncă. Nu se amestecă cu alte materiale (ex. Aditivi).

Proportie de amestecare:
6,0 l apă pentru un sac de 25,0 kg Sapa autonivelanta Baumit Nivello Quattro

Aplicare:
Masa de nivelare proaspăt amestecată se toarnă pe suportul verificat şi amorsat şi se nivelează cu un dreptar (drişcă, fier de glet) din inox de min. 50 cm lungime, până la nivelul dorit. Pentru aobţine o suprafaţă perfect netedă (fără pori), suprafaţa proaspătă trebuie dezaerată trecând peste ea cu o rolă cu ţepi (imediat după turnare). Operaţiunile de nivelare cu dreptarul şi scoaterea aerului se fac de către aplicator într-un interval de maxim 4-5 minute de la turnare şi folosind saboţi cu cuie în cazul în care este necesară călcarea peste pasta proaspăt turnată.
 
Sapa autonivelanta - Baumit Nivello Quattro se poate aplica şi mecanizat (pompă cu snec continuă)
 
Pentru obţinerea unor grosimi mai mari, se vor turna straturi succesive la un interval de 48 de  ore,cu amorsarea fiecărui strat.