Ancadramente - profile polistiren - pret - manoper | Firma Constructii Civile si Comerciale Bucuresti si Judetul Ilfov

Ancadramente - profile polistiren - pret - manoper

Profile fatada, profile ornamentale din polistiren, ancadramente, profile pentru exterior, pervazuri, brauri, console, chei de bolta






Ancadramente - Austrotherm a introdus pe piata romaneasca un produs nou: gama de profile din polistiren pentru decorarea fatadelor.




Ancadramentele ( Profile Fatada )  isi gasesc utilizarea atat pentru constructii noi cat si pentru reabilitarea celor existente.

Gama larga de profile este conformata pentru mai multe tipuri de aplicatii, ancadramente, cornise, solbancuri, bosaje sau ornamente de fatada.

 


Profilele sunt din polistiren - deci foarte usoare, cu fata exterioara dintr-un invelis de adeziv cu nisip cuartos care permite aplicarea cu succes a straturilor de finisaj exterior. Pe langa faptul ca lasa proiectantilor o mare libertate in conceperea si designul fatadei profilele ( ancadramente ) sunt usor de montat atat pe fatade cu termosistem cat si pe cele care nu au termosistem adaugand un plus de termoizolare in dreprul buiandrugilor sau centurilor de beton armat.





Cu Profile Fatada ( Ancadramente )- Austrotherm puteţi configura faţada ca o imagine a propriei individualitaţi, care confera fiecarei construcţii propria personalitate. Fie ca este vorba de cladiri noi sau renovate, fiecare isi arata profilul său.

Profile pentru ancadramente usi si ferestre

- imbunatatirea decorului
- acoperirea rosturilor de montaj la ferestre
- elastic, flexibil

Ancadramentele sunt gata finisate- trebuie doar acoperite cu un strat de vopsea pentru fatada.


Profile pentru cornise

Cornisele au rol decorativ pentru acoperirea centurilor de beton armat dintre nivele
- izolarea termica suplimentara
- livrabele in diferite forme

Sunt gata finisate- trebuie doar acoperite cu un strat de vopsea pentru fatada.


















Utilizarea profilelor de fatada (Ancadramente ) Austrotherm elimina pierderile de material si timp Se elimina costurile ridicate ale structurilor